Välj en sida

Det är med största glädje och stolthet jag presenterar min nya blogg och hemsida för Made by Ulle. Det här är en idé som länge har legat och grott och äntligen är hon sjösatt. Jag vill skapa en värld där du som läsare blir inspirerad och motiverad till att må ditt bästa, precis som du är. Jag vill bilda ett forum där du som kvinna, mitt i livet, kurvig och fabulös kan känna igen dig i min vardag. Jag är helt övertygad om att vi tillsammans kan bygga upp och stärka varandras självförtroenden och självkänslor och plocka fram det vackra och unika hos var och en av oss.

Här kommer du att få läsa om och bli inspirerad av det som ligger mig varmt om hjärtat som t ex mode och stil för oss vanliga kurviga kvinnor, hudvård anpassad för 45plussare, make up-tips när kråksparkarna har fått fäste. Det kommer bli träning, yoga, vandringar men också träning för insidan som meditation och avslappning. Jag älskar trädgård och att skapa oaser så här kommer du också få hänga med när det är dags att fixa och trixa i trädgården. Sen hoppas jag vi kommer kunna inspirera varandra när vi kommer till köket, med både recept och nya matlagnings- och baktips.

Härmed är min nya blogg ”Made by Ulle” officiellt invigd…

Ulle