Välj en sida

Idag tänker jag skriva om något som ligger mig varmt om hjärtat…underkläder. För mig är fräscha snygga underkläder väldigt viktigt. Jag känner mig inte klädd om jag inte har sköna trosor som är anpassade till outfiten jag bär den dagen eller en bh som inte sitter där den ska och ger bysten ett bra stöd. Då åker de garanterat av sekunden efter jag kommer innanför dörren. Bekvämt och snyggt är mina ledord när det kommer till underkläder.

Sen märker jag också en stor skillnad på min självkänsla när jag har snygga underkläder, jag blir mycket starkare mentalt och det här fenomenet har jag även annan erfarenhet av. Jag har nämligen en gång i tiden drivit en underklädesbutik där jag riktade in mig på storbystade kvinnor. Jag hade storlekar ända upp till G-kupa så jag vet vad jag pratar om när det kommer till underkläders värde för självkänslan. Tänk er en kvinna som provar ut en snygg och behaglig bh, dekorerad med vacker brysselspets i storlek 110 G. Jag lovar att hon inte sätter på sig sin gamla utslitna, formpressade och alldeles för stora bh igen, utan hon låter den nya bh sitta på. Och helt plötsligt så händer det något med henne, hon blir 1 dm längre och hon får en hållning som om det vore drottningen av England som stod där framför spegeln. Det är en otroligt häftig känsla att se denna förvandling och jag skulle vilja ge er alla det rådet att om ni har problem med att hitta rätt i underklädesdjungeln, gå och ta hjälp av kunnig personal. Ni kommer inte bli besviken.

Sen handlar det ju som så mycket annat, att det måste finnas ett mod. Att våga utsätta sig för ett provrum och att visa upp sig för någon kanske främmande person som klämmer och känner så att alla delar sitter där det ska. Men kommer man över den tröskeln så har man vunnit mycket.

Bild från www.ullapopken.se

Nu är det också viktigt att komma ihåg att det här gör man för sin egen skull, att ha snygga underkläder alltså. Sen så klart att det är ett plus i kanten, en bonus om någon får se dessa läckra under och blir glad av det. Men i första hand är det för sin egen skull, det är sitt eget värde och självkänsla som boostas.

När jag höll på med underkläder professionellt fanns det tyvärr inte så stort utbud av stora storlekar och när det kom till lite mer utmanande och sensuella modeller, ja då var det tvärkört. Jag vet att det håller på att ändras, tack och lov, och därför blev jag så glad och varm i hjärtat när jag fick reklam från Ulla Popken. Det är en tysk firma som har både dam- och herrkläder i större storlekar och just nu har de även en kollektion med lite mer ekivoka underkläder. Äntligen, säger jag överförtjust, och klickade genast hem några godbitar. Självklart kommer ni få en recension över mina förvärv.

Bild från www.ullapopken.se

Så ta nu denna ruggiga oktoberfredag till att spana in något snyggt och utmana er själva att våga skicka efter något läckert som passar just din vackra kropp. Det är du värd…

Allt gott!

Ulle