Välj en sida

Ikväll vill jag tipsa om för mig nya hårvårdsprodukter. Jag älskar ju både hud- och hårvårdsprodukter, klet och smet och testar gärna nya produkter. Det bästa jag vet är att kolla runt bland skönhetssiterna och få tips och idéer, råd och rön på nya och gamla favoriter, läsa recensioner och andra bloggar. Sen råkar jag ju ha världens bästa frissa och hon ger mig också en massa tips på bra hårvårdsprodukter. Bästa Lotta…

Lyko.se och skincity.com är mina favoritsiter. Jag tycker dom är jättebra och inspirerande och så har vi ju kicks.se så klart. Skincity har förresten en suverän sitefunktion som jag kommer berätta mer om i ett annat blogginlägg som handlar om hudvård.

Men ikväll vill jag tipsa om för mig ett nytt hårvårdsmärke som heter Björk. Björk är ett svenskt märke som marknadsför sina hårvårdsprodukter som veganska och närproducerade. De är även certifierade av både Naturskyddsföreningen och Vi-skogen, alltså miljövänliga. Bra tänkt där! Det schampo och balsam jag handlade hem heter ”Höjd” och ska ge mitt hår volym. Det innehåller även vitamin B5 och björkextrakt som tillsammans gör håret spänstigare och reducerar frizzighet. Det är också färgbevarande, vilket är jätteviktigt för mig då jag har ett glashår som gör att färgen släpper jättelätt.

Det jag tyckte om hos schampot var att det faktiskt löddrade lite och jag kände att håret blev rejält rent efter två tvättar. Det kan jag annars tycka är lite si och så med hos andra miljövänliga hårproduktsmärken som jag har testat, att du inte får känslan av att håret blir riktigt rent. Doften är också ett plus samt att jag tycker mitt hår blev bättre i frizzigheten. Jag har lite självfall och det ger mig ett ganska torrt och sprött hår, så ni förstår att jag jobbar hårt med att få bort frizzet och få fram drömmen om ett skinande blankt hår. Lycka till Ulle!!

Som ett komplement till Björk blev jag också rekommenderad av Lyko en inpackning vars doft är gudomligt ljuvlig. Jag går allvarligt hela tiden och doftar på håret, sån härlig doft var det. Sen att den gör håret mjukt och glansigt gör inte saken sämre. Den inpackningen kommer från Joico och heter K-pak, Color Therapy Luster Lock Instant Schine & Repair Treatment. Jo, det var väl ett långt namn… Men den reparerar håret på djupet och gör det blankt. Samt att den ska bevara färgen och förbättra intensiteten, vilket den faktiskt gör måste jag erkänna. Jag har gjort inpackningen ca en gång i veckan och redan efter första gången så märkte jag att håret kändes mjukare och var mer glansigt. En lovande start!

Så det här var onsdagens hårvårdstips från Ulle. Det är inget samarbete ifall någon trodde det utan det är bara lite inspirationstips från en skönhetsnörd som gillar att pyssla om sig själv för att må sitt bästa.

Allt gott!

Ulle