Välj en sida

Efter snudd på två år av hemmaarbete är det dags att komma tillbaka till kontoret igen. För en socialfia som mig blir det superroligt att träffa alla mina fina kollegor igen och få vara del av ett socialt sammanhang, något jag verkligen har saknat under den här tiden.

Men då kommer ju standardfrasen ”Vad ska jag ha på mig?” Jag älskar ju kläder, skor, väskor och accessoarer så egentligen så borde det inte vara något problem för mig. Jag lovar ödmjukt att jag har stenkoll på vad som finns på marknaden…meen…skomakarens barn som ni känner till. Jag tycker jag är i en svår period just nu, vet inte om det är åldern som spökar eller om det är idétorka. Jag har länge känt mig obekväm i mina kläder och det har inte bara med att jag har slitit ut mina mys- och träningskläder här under coronapandemin. Jag har helt enkelt inte hittat min stil för den kvinna jag är idag. Jag vill inte klä mig som en tonåring och jag vill inte vara tant. Jag vill känna mig snygg med en klassisk stil med en twist av bohem och rock, ja ni hajar.

Min första leverans.

Det här har iaf lett till att jag har signat med Annó Anno. En personlig styling online där du får kontakt med en stylist som efter svar på en massa frågor sätter ihop en kollektion kläder som du sedan får prova hemma i lugn och ro. Därefter behåller man de plagg man vill ha och resten skickar man tillbaka. Ni hör ju vilken smart affärsidé! Detta ville jag testa. Sagt och gjort så på utsatt tid så ringde min personliga stylist Emilia till mig och via en länk visade hon några plagg som hon hade satt ihop. Och ska jag vara ärlig så blev jag besviken. Nej så många tråkiga plagg hon hade valt. Jag kände hur modet och humöret sjönk allteftersom plaggen visades. Jag hintade till stackars Emilia som var så otroligt gullig och rar lite hur jag kände det och hon sa att hon skulle kika vidare och byta ut några av de bortvalda plaggen. Så när det var dags att hämta ut mitt första paket så hade jag inte stora förhoppningar allt…men jösses så överraskad jag blev. Shit så mycket snyggt hon hade plockat ihop!! En eloge till bästa Emilia, du har verkligen lyckats. Jag var så nöjd och det blev en riktig modeshow när jag provade plaggen. Så genomtänkt och snyggt!! Äntligen kände jag att jag hade en stil som både passade min ålder och min personlighet.

Det här är inget samarbete men jag kan verkligen rekommendera att testa detta. Det är stor valfrihet, inga bindningstider eller krav så varför inte ge det en chans. Jag bjuder på en bildserie av den kollektionen som jag valde att behålla. Nu ser jag fram emot nästa sittning och leverans. Det här är jag värd…

Snygga ljusa jeans från Only Carmakoma och en ljusblå blus från Kaffe Curve.
En randig lite längre skjorta från Kaffe Curve.
Supersnygga byxor med mudd nertill och knytband i midjan från Kaffe Curve. En blus till som blev min absoluta favorit från Zhenzi.
Här samma byxa som på förra bilden men med en svart/vitrandig blus till från Kaffe Curve.
En blus som tycker jag flirtar lite med 90-talet och i en ljuvlig stretchkvalitet från Junarose.
Valde också att behålla en brun vardagstopp. Perfekt som den är men även att använda under kavaj eller kofta. Gillade den bruna färgen. Sjalen är gammal men passade bra till.

Puss & Kram

Ulle