Välj en sida

Men visst känns det som att hösten kryper närmare nu. Jag kände det så tydligt i går morse när jag var ute på en runda. Det var en magisk morgon med solen som var på väg upp och det speciella ljuset som den spred över åkrarna.

Sen ser jag även att blommorna i trädgården byter skepnad och kvällarna blir mörkare. Jag som älskar sommar med sol och värme känner mig nöjd nu och välkomnar en ny årstid. För visst är det lite skönt att få boa in sig i med tända ljus och söndagsmiddagar igen. Det är alltid så mycket energi kring sommaren, ljuset, värmen, tempot och andningen ligger högre än normalt. Sen nu när vi kommer in i hösten går tempot och energin ner och det är bra för oss. Nu stillar vi oss för att njuta av vackra färger i naturen, kyligare och klarare luft och mörkret som omfamnar oss.  

Jag har även börjat hösta lite i uterummet med orangea kuddar och blommor. Sötnöten är nöjd med vår nya soffa och vi får väl se hur länge dynorna får hålla sig beigea.

Vår grillplats är nu äntligen klar, lagom till säsongen och ska invigas på riktigt här framöver. Vi hade en liten smyginvigning en kväll för några veckor sedan, mysigt värre.  Här kommer vi ha många trevliga kvällar med något gott på grillgallret och tillsammans med fina vänner. Det ser jag fram emot…

//Ulle