Välj en sida
Smått och gott
Jag som gillar sovmasker!

Så var det söndag igen och jag har precis kommit hem från en shoppingtur till både Dollar Store och Rusta. Det var så längesen jag gjorde en sån här stökresa och det var riktigt skönt att bara strosa runt där och kolla in alla nya höstnyheter. Jag kom hem med allt möjligt som ni ser och bland annat nya köks- och rumsgardiner och så klart med matchande soffkuddar till. Jag är hopplös men jag älskar att förnya hemmet efter årstiderna och nu går jag all in på höst. Jag planerar för att torka fönster nästa helg så då blir det nog en storstädning och höststyling. Foton och uppdateringar på det kommer så klart både här på bloggen och på Insta. Det blir jättekul!

Superskön träningsbody

Sen skulle jag vilja tipsa om en annan grej. Jag har nämligen köpt en träningsbody från H&M, vilket är helt underbart att ha under träningskläderna. Tyvärr har den ingen öppning i grenen så man måste av med alla kläder för att t ex gå på toa men det är det värt för den är verkligen super. Jag gillar att den går upp en bit mot halsen och att den är högt skuren vid höfterna. Jag drar på mig den ovanpå mina träningsunderkläder och den håller in så där lagom och slätar ut siluetten. Sen är den i skönt material och den värmer faktiskt lite närmast kroppen nu när det börjar bli kyligare ute. Varför har jag inte kommit på det här tidigare? Priset var lika bra som bodyn, 199 kr, som hittat men tänk på att ta en storlek mindre än vad ni brukar om ni tänker beställa för jag upplevde den som lite stor.

Nu är det dags för att runda av en skön hösthelg med att förbereda söndagsmiddag. Jag tänker bjuda på en mustig gryta gjord på nötkött idag och till det kokt potatis, vinbärsgelé och inlagd gurka. Till efterrätt blir det äppelpaj med vaniljsås. Ha nu ett skönt avslut på den här helgen och hoppas ni har hunnit laddat batterierna så ni är redo att ta er an en ny vecka.

Allt gott!

Ulle